Bcn comparteix el menjar


“BCN comparteix el menjar” al Fòrum Gastronòmic de Girona

Nutrició Sense Fronteres ha presentat el projecte “BCN comparteix el menjar” al Fòrum Gastronòmic de Girona de la mà de la Fundació Alicia.

El Fòrum és l’aparador de les últimes tendències agroalimentàries i gastronòmiques de Catalunya, el fòrum és un espai de trobada de professionals del sector, una fira d’expositors i un compendi d’activitats gastronòmiques. La Fundació Alícia és entitat col·laboradora al Fòrum de Girona 2013 i gràcies a la seva col·laboració Nutrició Sense Fronteres ha gaudit d’un espai per presentar el projecte “BCN comparteix el menjar”.

“BCN comparteix el menjar” vol convertir-se en projecte de referència en l’àmbit del reaprofitament del menjar cuinat excedent, és per això que el Fòrum Gastronòmic ha representat una plataforma privilegiada que ens ha permès donar a conèixer el projecte i les estratègies que duem a terme per la optima reutilització del menjar. Des de Nutrició Sense Fronteres agraïm la col·laboració de la Fundació Alicia i el seu suport al projecte “BCN comparteix el menjar”.

Posted in Notícies on febrer 25, 2013.

Comments are closed.