Bcn comparteix el menjar


Jornada sobre la seguretat en la gestió alimentària amb una finalitat solidària

La regidora de l’Àrea de Benestar Social, Montserrat Vilella, ha assistit aquest dimarts, a la jornada ‘Aspectes solidaris i riscos sanitaris en la recuperació d’aliments per a persones sense recursos’, organitzada pel Servei Regional al Camp de Tarragona de l’Agència de Salut Pública de Catalunya celebrada a l’aula magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus.En ella han participat experts en l’àmbit de la seguretat alimentària i de la solidaritat, com Glòria Cugat, Àngel Royo, Daniel Giménez i Gemma Salvador, tots ells, professionals de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària.

Durant la jornada s’ha explicat aspectes tècnics relacionats amb la seguretat alimentària i s’ha fet referència a dues experiències concretes de gestió alimentària amb una finalitat solidària com són el programa de gestió alimentària de Reus i el projecte de Barcelona ‘Comparteix el menjar’.

Vilella valora molt positivament la trobada d’avui: “en l’actual context de crisi econòmica és una prioritat posar en marxa programes solidaris en l’àmbit de la gestió alimentària, però encara és més important fer-ho amb rigor i seguretat, per tal que els aliments arribin en bon estat als seus destinataris”.

 

Posted in Notícies on febrer 28, 2013.

Comments are closed.