Bcn comparteix el menjar


Formacions en “Alimentació saludable, higiene i manipulació dels aliments“ per a les entitats beneficiaries del projecte

Durant el mes de juliol s’han iniciat les formacions gratuïtes als centres beneficiaris del projecte “BCN comparteix el menjar”. 

El passat dimarts y dimecres 2 i 3 de juliol es van dur a terme les dues primeres sessions formatives en “Alimentació saludable, higiene  i manipulació dels aliments “ al  Casal dels Infants del Raval  i Bona Voluntat en Acció, dues de les entitats que participen en el projecte.

“BCN comparteix el menjar” és un projecte que lluita contra la pobresa i l’exclusió social  mitjançant la reducció del malbaratament alimentari a la ciutat de Barcelona. Ho fem mitjançant un procés d’aprofitament de menjar cuinat excedent, provinent dels grans hotels de la ciutat, amb l’objectiu de proveir d’aliments a les entitats socials. Setmanalment es recullen i es distribueixen els aliments des dels hotels o empreses alimentaries als beneficiaris.

Durant el primer trimestre del 2012 s’han implementat les mesures de control necessàries que  garanteixen la seguretat dels aliments en tot el circuit. I en el marc del projecte s’han planificat un total de 10 sessions gratuïtes sobre “Alimentació saludable, higiene  i manipulació dels aliments “ per a les entitats beneficiaries. Aquestes sessions van dirigides tant als treballadors com als usuaris, amb l’objectiu d’oferir eines i coneixements pràctics que permetin als usuaris i treballadors de les entitats reduir riscs.

Des de Nutrició Sense Fronteres volem emfatitzar la importància de les formacions en el bon funcionament del projecte i convidar a totes les entitats que hi necessitin a contractar aquestes sessions.

Posted in Notícies on juliol 4, 2013.

Comments are closed.