Bcn comparteix el menjar


Aprèn a aprofitar els aliments, elaborant receptes originals, de qualitat i econòmiques. El menjar no es llença

L’Ajuntament de Barcelona s’ha compromès a treballar per reduir els residus i ha posat en marxa el Pla de prevenció de residus municipals 2012-2020. Una de les línies que recull el Pla és reduir el malbaratament alimentari, i també preveu actuacions per aconseguir reduir la quantitat de menjar que llencem.

El receptari que us presentem és un exemple. La cuina d’aprofitament és present en la nostra tradició i evita que llencem una gran quantitat de menjar. En aquest receptari trobareu un recull de receptes fàcils, ràpides i econòmiques per aprofitar aliments que us hagin sobrat d’altres àpats i fer-ne nous plats originals i de qualitat.

Receptes d’aprofitament. El menjar no es llença.

Posted in Notícies on setembre 10, 2013.

Comments are closed.