Bcn comparteix el menjar


S’han recuperat més de 300 quilos de fruita i 1.800 litres d’aigua gràcies a Vueling

Des del mes de juliol Vueling participa en el projecte BCN comparteix el menjar donant els seus excedents alimentaris perquè siguin aprofitats a centres socials.

El projecte ha repartit més de 34.000 àpats durant els 10 primers mesos a menjadors i centres socials de la ciutat.

BCN comparteix el menjar és un projecte que porta a terme Nutrició Sense Fronteres per prevenir el malbaratament d’aliments i protegir el dret universal a l’alimentació. Nutrició Sense Fronteres (NSF), s’encarrega de que els aliments siguin recollits, avaluats nutricionalment i transportats en condicions d’higiene òptimes, des de l’hotel o empresa col · laboradora a un menjador o entitat social proper. BCN comparteix el menjar és un projecte d’aprofitament de recursos alimentaris i treball en xarxa que contribueix a reduir la situació de pobresa. D’aquesta manera es posicionen tres entitats diferents, l’hotel o empresa col · laboradora, l’ONG NSF i el menjador social beneficiari per dur a terme l’objectiu de protegir el dret universal a l’alimentació ia la nutrició dels habitants en situació d’exclusió social. La missió de NSF és la disminució de les desigualtats en matèria nutricional en el món, des de la perspectiva de la cooperació, la formació i la capacitació, promovent l’ús equilibrat dels recursos alimentaris i la solidaritat entre els pobles.

Posted in Notícies on setembre 23, 2013.

Comments are closed.