Bcn comparteix el menjar


Celebrem el 1r aniversari

Benvolguts/es,

Ens omple de goig convidar-vos a la celebració del 1er aniversari de, 

BCN comparteix el menjar

Gràcies al finançament de la Marató de TV3, a la participació de 10 dels hotels més reconeguts de la nostra ciutat i a la col·laboració de 9 empreses i també al suport de nombrosos col·laboradors, des de l’ONG Nutrició sense Fronteres hem pogut engegar aquest projecte en xarxa que lluita contra la pobresa i el malbaratament alimentari a la ciutat de Barcelona.  

Volem celebrar amb vosaltres el 1er aniversari en el que s’han recuperat i distribuït més de 40.000 àpats que han beneficiat a més de 5.000 persones en situació de pobresa.  L’acte serà un espai de celebració on es donaran a conèixer les dades d’aquest primer any de projecte i es compartiran els compromisos de futur, fent un reconeixement públic a l’esforç i dedicació dels xefs dels hotels, de les empreses participants i de tots els col·laboradors.

El proper dilluns 9 de desembre a les 19h celebrarem l’èxit d’aquesta iniciativa solidària a l’hotel Hilton Diagonal de Barcelona (Av. Diagonal 589-591 Barcelona).

Programa:

19:00 h- Recepció i Benvinguda.

19:15 h- Presentació BCN comparteix el menjar: reptes, èxits i compromisos de futur.

19:30 h- Reconeixement i entrega de diplomes als participants.

20:00 h- Conclusions, cloenda i copa de cava.

Des de fa 8 anys, a Nutrició Sense Fronteres defensem el dret a l’alimentació, contribuint a la disminució de les desigualtats en matèria nutricional en el món.

Som moltes les persones, organitzacions i empreses que ens creiem aquest repte. Esperem retrobar-nos i compartir amb vostè aquest moment tan especial.                                                                   

Posted in Notícies on novembre 29, 2013.

Comments are closed.