Bcn comparteix el menjar


Celebració i balanç del primer any de BCN comparteix el menjar

Gràcies a la participació i compromís dels 10 hotels i les 10 empreses alimentàries que participen en el projecte BCN comparteix el menjar s’han recuperat i distribuït més de 17.000 kg de menjar cuinat. El passat 9 de desembre es va celebrar el 1r aniversari del projecte BCN comparteix el menjar amb totes les persones que l’han fet possible a l’hotel Hilton Diagonal de Barcelona. BCN comparteix el menjar és un projecte de reducció del malbaratament alimentari i acció social que va néixer fa un any gràcies a la iniciativa de l’ONG Nutrició Sense Fronteres, i amb el suport de la Fundació La Marató de TV3. Gràcies a la col·laboració dels xefs solidaris d’hotels com el Barceló Raval, Barceló Sants, Barceló Atenes Mar, Alimara, Hilton Barcelona i Diagonal Mar, el Princesa Sofia o Gallery Hotels, i empreses compromeses com Santiveri, Unilever, Vueling o la Fageda s’han recuperat i distribuït més 17.000 kg d’aliments. I, a través de la tasca que realitzen entitats socials com Càritas, Creu Roja, El Casal dels Infants o Aldees Infantils, tot el menjar recuperat ha estat distribuït a més de 5.000 persones de la ciutat de Barcelona que viuen en situació de pobresa. L’acte de celebració va comptar amb la presència d’autoritats de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona com la Cristina Iniesta. Allà, els xefs dels millors hotels de la ciutat, els representants de les entitats socials i totes les persones que fan possible el projecte BCN comparteix el menjar van explicar com viuen aquesta experiència i quines són les perspectives per al proper any. L’acte va ser un èxit, on es va celebrar que Barcelona comparteix el menjar i que gràcies a la solidaritat dels hotels de la ciutat, s’han servit més de 40.000 àpats saludables als qui més ho necessiten.

Contacte jesus@nutriciosensefronteres.org

Posted in Notícies on desembre 11, 2013.

Comments are closed.