Bcn comparteix el menjar


Formacions en Alimentació saludable, higiene i manipulació dels aliments i tallers de cuina saludable i econòmica

Les formacions i els tallers pràctics tenen l’objectiu d’oferir coneixements i contribuir a l’apoderament nutricional dels usuaris dels centres socials, oferint-los eines per millorar la seva alimenatció en el context de crisi econòmica.

En el marc del projecte BCN comparteix el menjar s’han planificat un total de 12 accions formatives sobre Alimentació saludable, higiene  i manipulació dels aliments i  tallers pràctics de Cuina saludable i econòmica dirigides als usuaris de les entitats beneficiàries. Aquestes sessions van dirigides tant als treballadors com als usuaris, amb l’objectiu d’oferir eines i coneixements pràctics que permetin als usuaris i treballadors de les entitats reduir riscs i millorar els seus hàbits alimentaris.

Des de Nutrició Sense Fronteres volem emfatitzar la importància de les formacions en el bon funcionament del projecte i convidar a totes les entitats a participar.

BCN comparteix el menjar és un projecte que lluita contra la pobresa i l’exclusió social mitjançant la reducció del malbaratament alimentari a la ciutat de Barcelona. Ho fem mitjançant un procés d’aprofitament de menjar cuinat excedent, provinent dels grans hotels de la ciutat, amb l’objectiu de proveir d’aliments a les entitats socials. Setmanalment es recullen i es distribueixen els aliments des dels hotels o empreses alimentaries als beneficiaris.

Posted in Notícies on març 12, 2014.

Comments are closed.