Bcn comparteix el menjar


L’hotel Hesperia Sant Just es suma a BCN comparteix el menjar

El passat 16 de juny l’Hotel Hesperia Sant Just de Barcelona va signar l’ acord de col·laboració per sumar-se al projecte BCN comparteix el menjar. L’hotel donarà l’excedent d’aliments generats en el seu establiment. Aquests excedents seran recollits, avaluats nutricionalment i distribuïts en òptimes condicions de seguretat alimentaria a les entitats socials beneficiàries del projecte.

BCN Comparteix el menjar és un projecte d’acció social que neix amb l’objectiu de reduir la pobresa a la Ciutat Comtal mitjançant la prevenció del malbaratament alimentari. El projecte funciona gràcies a la participació dels grans hotels de la ciutat, que donen els seus excedents d’aliments fent possible el repartiment de més de 140 àpats al dia entre les entitats socials beneficiàries. L’objectiu d’aquesta iniciativa és protegir el dret universal a l’alimentació ia la nutrició dels habitants en situació d’exclusió social.

Per Isabel Sanz Polka, directora de l’Hotel Hesperia Sant Just, “Tots els que formem part de NH Hotel Group tenim el compromís d’optimitzar la utilització dels recursos imprescindibles i el menjar també ho és. En aquest sentit, quan Nutrició Sense Fronteres va demanar a l’Hotel Hesperia Sant Just formar part d’aquest projecte, no ho vam dubtar ni un segon “. “Estem encantats de poder aportar el nostre granet de sorra a aquesta causa i ajudar així a persones que estan passant dificultats”, ha afegit.

Un projecte solidari per a una ciutat solidària!

Posted in Notícies on juliol 2, 2014.

Comments are closed.