Bcn comparteix el menjar


Tallers per reduir el malbaratament alimentari a la fira ExpAliments

El Campus de l’Alimentació de la UB a Santa Coloma de Gramenet va acollir el passat dissabte 18 d’octubre a més de 1.000 persones a la festa ExpAliments. Una jornada que va abordar diferents aspectes del sector alimentari i gastronòmic, i que aquest any s’ha centrat en la influència del menjar sobre la cohesió territorial. Nutrició Sense Fronteres va estar present al Recinte Torribera durant tot el matí de dissabte, juntament amb altres ONG com Creu Roja, realitzant tallers d’alimentació saludable i reducció del malbaratament i sensibilitzant a tots els usuaris sobre els diferents projectes que duem a terme.

Agraïm al Campus de l’Alimentació de la UB el compromís i col·laboració amb la reducció del malbaratament alimentari, junts treballem per la reducció de les desigualtats alimentàries.

Posted in Notícies on octubre 20, 2014.

Comments are closed.