Bcn comparteix el menjar


Aquest Nadal tothom a taula

Suma’t a la campanya de Nadal que Nutrició Sense Fronteres ha engegat amb l’objectiu de reduir el malbaratament alimentari i oferir una alimentació saludable i adequada a persones en risc d’exclusió social durant aquestes festes. Aquest any hotels, empreses i centres socials col·laboren en la campanya Aquest Nadal tothom a taula amb l’objectiu de protegir el dret a l’alimentació de les persones en risc d’exclusió social. Informa’t i participa en les accions que hem organitzat:

  • El cap de setmana del 6 i 7 de desembre de 10: 30h a 20: 30h estarem al carrer Provença 225 (Barcelona) a l’Outlet Solidari que hem organitzat per captar fons i seguir treballant en la nostra missió: protegir el dret a una alimentació saludable.
  • L’empresa Santiveri col·labora en la campanya. Apropa’t a les botigues Santiveri a Barcelona i descobreix que forma pots col·laborar perquè aquest Nadal siguin més justes i solidàries.
  • L’hotel Hilton Barcelona ha organitzat un sopar benèfic el dia 17 de desembre a les 21h. Per cada menú servit durant el sopar, Hilton ens donarà dos menús que aniran destinats a un menjador social de Barcelona.
  • NSF i Barceló Raval han organitzat una sopa solidària per als usuaris de la Fundació Àmbit al barri barceloní del Raval.

Podeu compartir les vostres experiències en les xarxes socials: #outletsolidari #NSFtothomataula

Us anirem informant de noves accions i esdeveniments.

Bones festes!

 

Posted in Notícies on desembre 4, 2014.

Comments are closed.