Bcn comparteix el menjar


Dinar benèfic de l’hotel Hilton Barcelona al menjador social Emmaús

Més de 100 menús de Nadal van ser servits el passat 22 de desembre al menjador social Emmaús gràcies al compromís de l’hotel Hilton Barcelona amb el projecte BCN Comparteix el menjar. Hilton Barcelona es va comprometre a doblar el nombre de comensals del seu sopar benèfic i convertir-los en menús solidaris de Nadal. Els menús solidaris de Nadal cuinats per l’equip de cuina de l’hotel Hilton Barcelona van ser distribuïts al menjador social Emmaús pel transport del projecte Barcelona Comparteix el menjar. El passat 22 de desembre més de 100 persones van gaudir d’un menú de Nadal servit per l’equip de l’hotel Hilton Barcelona. Agraïm a Hilton Barcelona i els seus treballadors el compromís amb el projecte i amb l’acció social a la ciutat de Barcelona.

Posted in Notícies on gener 14, 2015.

Comments are closed.