Bcn comparteix el menjar


El Mobile World Congress 2015 proporciona prop de dues tones d’aliments al projecte Barcelona comparteix el Menjar

Enguany el Mobile World Congress ha comptat amb més de 90.000 participants, l’alimentació dels quals va a càrrec de Bernat Benito, xef executiu de Fira de Barcelona. L’oferta de càtering del congrés genera grans quantitats d’excedent alimentari que no es venen durant l’esdeveniment, explica Benito, i que Nutrició Sense Fronteres ha fet arribar als 14 centres socials receptors del projecte Barcelona Comparteix el Menajar. El repartiment ha beneficiat aproximadament a 5.000 persones en situació de pobresa o exclusió social. Jesús Martín, responsable de comunicació de NSF, ho ha explicat en aquesta entrevista al programa Barcelonautes de 25tv.

Fira de Barcelona és una de les empreses col·laboradores de Barcelona Comparteix el Menjar des dels inicis del projecte el 2012. Gràcies a donacions d’excedents alimentaris no només del MWC, sinó també d’altres fires com Alimentària, Construmat, o el Saló del Còmic, contribueix als objectius del projecte, que són evitar el malbaratament de menjar a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i proporcionar aliments de qualitat als centres socials designats pel conveni entre Nutrició Sense Fronteres i l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona. El projecte Barcelona Comparteix el Menjar compta ja amb 27 empreses col·laboradores del sector de l’hoteleria, el càtering i la restauració i beneficia anualment a unes 52.000 persones de l’Àrea Metropolitana.

Posted in Notícies on març 16, 2015.

Comments are closed.