Bcn comparteix el menjar


Bona acollida de les formacions a les entitats durant el primer trimestre de 2015

El programa de formacions de BCN Comparteix el Menjar ha arrencat amb molt bona acollida per part de les persones treballadores, voluntàries i usuàries de les entitats receptores d’aliments. Durant el primer trimestre del 2015 s’han realitzat una dotzena de tallers teòrics i pràctics als centres d’Àmbit Dona, Aldeas Infantiles, Cáritas, Casal dels Infants i Obra Social Santa Lluïsa de Marillac. Les formacions han fet especial èmfasi en com portar una dieta saludable, és a dir, una dieta equilibrada pel que fa als nutrients necessaris; suficient per a mantenir un pes adient; i adaptada a les necessitats de cada persona. Tant els tallers de cuina com les presentacions han donat exemples pràctics de com menjar sa a bon preu, amb consells per planificar els àpats, anar a comprar menjar i cuinar-lo adequadament. També s’han realitzat formacions específiques d’alimentació saludable de 0 a 5 anys i de cuina autòctona.


Posted in Notícies on abril 1, 2015.

Comments are closed.