Bcn comparteix el menjar


Seleccionats per la Expo Milano 2015

Nutrició Sense Fronteres i el projecte de BCN comparteix el menjar ha estat seleccionat com a exemple de Bones Pràctiques per al Pavelló d’Espanya a la Expo Milano 2015. El projecte ha estat seleccionat entre 126 exemples de Bones Pràctiques que s’estan desenvolupant actualment a Espanya, relacionats amb tres grans desafiaments de l’alimentació: la promoció de la dieta equilibrada per a les persones i el planeta, la reducció del malbaratament alimentari i l’enfortiment de la innovació agrària per alimentar el planeta. Propostes molt variades que ofereixen un interessant mosaic del tipus d’iniciatives i emprenedories que en matèria de sostenibilitat alimentària s’estan desenvolupant en el nostre país. Tot això emmarcat dins del Pavelló d’Espanya, amb el lema “El llenguatge del sabor”, que s‘ubica a la Expo Milano 2015 amb la missió de mostrar que aporta Espanya al panorama alimentari mundial; el seu paper protagonista en els grans reptes globals per garantir l’alimentació d’una població en constant creixement i especialment el seu paper rellevant com a subministradors de productes per una alimentació sana i equilibrada. El dia 4 de juny, Isabel García Tejerina, Ministra d’Agricultura del Govern Espanyol, presentarà els resultats de la convocatòria al Pavelló d’Espanya, en un acte en el que a més de fer públics els projectes rebuts, també desvetllarà aquells que s’han seleccionat pel jurat com a més rellevants en cada categoria, els quals tindran un especial protagonisme dins del Pavelló, en el marc d’un programa d’activitats específic que també presentarà la Ministra.

Més informació:
www.pabellonespana2015.com www.pabellonespana2015.com/desafios/ www.pabellonespana2015.com/desafios/propuestas-desafio-2/207-proyecto-de-reduccion-del-desperdicio-alimentario-y-accion-social-bcn-comparte-la-comida

Posted in Notícies on maig 19, 2015.

Comments are closed.