Bcn comparteix el menjar


IV Congrés Internacional de l’Observatori de l’Alimentació i la Fundació Alícia

“Otras maneras de comer: Elecciones, convicciones, restricciones” va ser el lema d’aquest interessant congrés, en el qual va participar Nutrició Sense Fronteres el divendres dia 12 de juny a La Pedrera.

El congrés pretén abordar la multiplicació d’altres maneres de menjar que han aparegut i segueixen apareixent a la nostra societat a conseqüència de factors diversos com son la progressió del individualisme, de la medicalització, del multiculturalisme i de la crisi socioeconòmica i del seu qüestionament social.

La finalitat del congrés és generar un espai de debat i discussió al voltant d’aquesta temàtica i oferir una aportació que contribueixi a millorar la gestió social, econòmica i de salut de les minories alimentàries, evitant l’exclusió o l’autoexclusió social de les mateixes.

Mercè Vidal, directora de Nutrició Sense Fronteres, va participar a la taula rodona “Sistemes alimentaris alternatius”, juntament amb el moderador Damien Conaré (Secretary General Unesco Chair in World food systems, Montpellier SupAgro), Javier Sanz Cañada (Centro de Ciencias Humanas y Sociales el C.S.I.C), Marta Torras Mari (Fundació Catalunya La Pedrera) i Raúl Compes López (Universitat Politècnica de València), on va presentar el seu projecte BCN comparteix el menjar.

Més informació:
http://www.odela.org/congreso

Posted in Notícies on juny 16, 2015.

Comments are closed.