Bcn comparteix el menjar


III Punt de Trobada AECOC contra el malbaratament alimentari

El proper dia 2 de juny Nutrició Sense Fronteres participarà en el III Punto de Encuentro AECOC contra el malbaratament alimentari, que es celebrarà a l’auditori de la Fundación Ramón Areces de Madrid.

La Asociació d’Empreses del Gran Consum (AECOC) organitzarà el proper dimarts 2 de juny a l’auditori de la Fundación Ramón Areces (Madrid), el III Punto de Encuentro per combatre el malbaratament alimnetari i en el que més de 200 professionals es donaran cita per trobar solucions a aquest problema.

Nutrició Sense Fronteres ha estat seleccionada en aquesta important trobada per presentar el seu projecte absolutament pioner pel que fa a l’aprofitament d’excedents alimentaris en el sector HORECA (hotels, restaurants i cafeteries). A través del seu projecte Barcelona comparteix el menjar, en el qual s’agrupen una sèrie d’hotels de 4 i 5 Estrelles de la ciutat per optimitzar l’ús dels seus excedents i donar-los a diversos menjadors socials.

A la jornada participaran, a part de la directora de Nutrició Sense Fronteres Mercè Vidal, juntament amb Cristobal Pio, Chef de l’Hotel Hilton de Barcelona, representants de les empreses fabricants i distribuïdores del sector del Gran Consum, de les administracions públiques, d’associacions de consumidors i de la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL), per analitzar l’estat dels processos que s’estan duen a terme, conèixer casos d’èxit nacionals i internacionals en la prevenció i optimització dels excedents i cercar noves fórmules de col·laboració.

Més informació:
http://www.aecoc.es/eventos/desperdicioalimentario
(Congrés)
http://sede.aecoc.es/fotos/marketing/web/tr%C3%ADptico_v5_foodwaste.pdf (Tríptic)
http://www.aecoc.es/eventos/desperdicioalimentario/desperdicio-alimentario-foodwaste-programa (Programa)

Posted in Notícies on maig 29, 2015.

Comments are closed.