Bcn comparteix el menjar


Receptes ben fresques dins del programa de formacions a entitats socials

Nutrició sense Fronteres continua visitant les diferents entitats socials i realitzant formacions específiques dins del programa de formacions de BCN Comparteix el Menjar, el qual ha tingut molt bona acollida en el que portem d’any.

Les formacions fan especial èmfasi en com portar una dieta saludable, ideal per obtenir una dieta equilibrada i amb els nutrients necessaris per cada persona. Tant els tallers de cuina com les presentacions dissenyades per l’ONG, donen exemples pràctics de com menjar sa a bon preu, consells per planificar els àpats i com anar a comprar el menjar i cuinar-lo adequadament.

Ara que s’apropa l’estiu, hem aprofitat per cuinar receptes ben fresques i adients, les quals tenen molt bona acollida per part de les persones treballadores, voluntàries i usuàries de les entitats receptores d’aliments.

Aquí us deixem un recull de fotografies de les Formacions 2015, on podeu veure els diferents plats que hem preparat per aquest estiu.

Posted in Notícies on juny 25, 2015.

Comments are closed.