Bcn comparteix el menjar


Nutrició Sense Fronteres al Festival Sostenible BONA NIT Barcelona

Nutrició Sense Fronteres va participar aquest dissabte al Festival Sostenible BONA NIT Barcelona, que es va realitzar a la Plaça de Les Glòries amb infinitat de concerts, activitats i tallers solidaris.

El Festival es una proposta orgànica, viva. Un projecte en constant evolució que no solament tracta de revitalitzar la consciència dels assistents, sinó que també es nodreix de la seva experiència i la dels participants, com la de Nutrició Sense Fronteres i el seu Taller de “Menja amb colors”.

El teu fill no menja suficient fruita i verdura? L’ONG Nutrició Sense Fronteres va donar la solució convidant als infants i les seves famílies a un taller de cuina, per aprendre a realitzar divertits menús en família i aconseguir que les fruites i verdures siguin molt més divertides i apetitoses.

Us deixem algunes fotos del nostre estand per que veieu les broquetes de fruita que van fer els infants que van passar pel Festival BONA NIT Barcelona.

Posted in Notícies on juliol 20, 2015.

Comments are closed.