Bcn comparteix el menjar

5ª Fira Gastronòmica Barcelona Degusta

El pont del 24 al 27 de setembre, Nutrició Sense Fronteres va participar a la 5ª Fira Gastronòmica Barcelona Degusta al Palau 1 del Recinte de Montjuïc. Una oportunitat per aprendre i experimentar, un saló obert al públic en general i als professionals del sector, un moment únic pels amants i aficionats a la gastronomia. On Nutrició Sense Fronteres va tenir presència dins del Racó Solidari d’ONGs i entitats.

L’estand de Nutrició Sense Fronteres va ser tota una oportunitat per fer difusió del projecte BCN Comparteix el menjar i sobretot per tal de fer contactes amb possibles nous col·laboradors del projecte. També per tal de sensibilitzar als visitants de la fira a través de la nostra missió i els diferents projectes de l’ONG.

Us deixem algunes fotos sobre la Fira.

Més informació:
www.barcelonadegusta.com

Posted in Notícies on setembre 28, 2015.

Comments are closed.