Bcn comparteix el menjar


Dades del projecte BCN comparteix el menjar

Després de més de 3 anys de projecte, aquests son els resultats i els números del projecte BCN comparteix el menjar. Hem recuperat més de 70 mil Kg d’aliments saludables, dels quals cal dir que es tracta de menjar cuinat, el qual suposa un gran estalvi d’energia per als nostres beneficiaris/es. Aquests aliments han estat repartits a 15 entitats socials diferents, el qual suposa un benefici per a 52.ooo persones anualment. Aquests aliments provenen dels excedents alimentaris d’un total de 15 Hotels i 17 empreses alimentàries. Cal afegir també, que en el marc del projecte BCN comparteix el menjar, s’han realitzat més de 67 sessions formatives i tallers de cuina (Dieta saludable a baix cost, Higiene i seguretat alimentària, Alimentació saludable en diferents etapes de la vida, Tallers pràctics de cuina saludable a baix cost i adaptats a la pobresa energètica).

ResultatsBCNcat_b

Posted in Notícies on desembre 1, 2015.

Comments are closed.