Bcn comparteix el menjar


Aquest Nadal tothom a taula

Nutrició Sense Fronteres, juntament amb Grans Hotels i empreses alimentàries de la ciutat de Barcelona es comprometen a que aquest Nadal tots tinguem un dinar a la taula.

COL·LABORA AMB LA CAMPANYA DE NADAL D’NSF
>> Descobreix les receptes saludables i creatives de Nutrició Sense Fronteres

Objecte desconegutEls Grans Hotels de la ciutat de Barcelona i les empreses alimentàries s’han sumat a la campanya “Aquest Nadal tothom a taula” amb l’objectiu de protegir el dret a l’alimentació dels ciutadans en risc d’exclusió social. Més de 14 hotels de la ciutat de Barcelona i 17 empreses alimentàries s’han sumat a aquesta campanya per fer possible què aquest Nadal tothom tingui un menjar sa i saludable a taula.

En el marc del projecte Barcelona comparteix el menjar i la campanya de Nadal de Nutrició Sense Fronteres es preveu recuperar més de 3 tones de menjar que beneficiaran a més de 4.500 persones durant aquestes festes nadalenques.

També s’han organitzat altres activitats per vincular els Hotels i empreses participants amb entitats socials de la ciutat de Barcelona per crear ponts de solidaritat i viure unes festes més justes i compromeses.

Aquest any Nutrició Sense Fronteres fa dos dinars i un berenar solidari en tres entitats socials participants del projecte, gràcies a les aportacions de 3 col·laboradors. L’Hotel Barceló Raval torna a realitzar el 23 de desembre la Sopa Solidària que realitza cada any a la Fundació Àmbit Prevenció i Àmbit Dona, per a un total de 160 comensals. L’Hotel Hilton Barcelona realitza el 22 de desembre 80 menús nadalencs per a l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac, on els treballadors de l’hotel serviran un dinar nadalenc als usuaris/es de l’entitat social. I l’empresa alimentària EcoAtaula també realitzarà el 23 de desembre un berenar nadalenc (100 persones) per Arrels Fundació, la qual també serà servida pels seus treballadors i joves de l’escola.

A més, aquest Nadal Nutrició Sense Fronteres també vol promoure els bons hàbits alimentaris amb receptes saludables i molt creatives. De la mà del Xef Sergio Fernández juntament amb l’ONG, us proposa unes receptes molt especials i molt adequades per a aquestes dates.

Creatives perquè el famós presentador del Canal Cocina, Sergio Fernández, ha dissenyat 3 fabuloses receptes per a la nit de Nadal, Cap d’Any i el dia de Reis. Totes elles especialment dissenyades per Nutrició Sense Fronteres i per recaptar fons durant aquest Nadal.

Saludables perquè l’equip de Nutrició Sense Fronteres aporta les eines útils per millorar els hàbits alimentaris, aportant més receptes sobre dieta saludable, higiene alimentària i alimentació saludable a baix cost, especialment destinades als col·lectius en risc d’exclusió social. I d’aprofitament d’aliments durant el Nadal per reduir el malbaratament alimentari i promoure un consum responsable, en el marc del projecte Barcelona comparteix el menjar.

Les receptes de Sergio Fernández i Nutrició Sense Fronteres pretenen donar visibilitat a la missió i a les accions de l’ONG durant aquestes dates tan assenyalades. Les receptes nadalenques podran ser descarregades en aquesta web i a les xarxes socials d’NSF, poden gaudir-ne mitjançant una petita donació de 5€ i els animem a que es facin socis/es de Nutrició Sense Fronteres.

Posted in Notícies on desembre 14, 2015.

Comments are closed.