Bcn comparteix el menjar

Mobile World Congress 2016

Un any més, el compromís de Fira Barcelona amb Nutrició Sense Fronteres ha permès recuperar els excedents alimentaris produïts durant la celebració del Mobile World Congress, celebrat del 22 al 25 de febrer.

Aquest 2016 la ciutat de Barcelona ha comptat de nou amb el gran esdeveniment del Mobile World Congress, un esdeveniment de grans dimensions que ha proporcionat un gran impacte a la ciutat. El compromís de Fira Barcelona amb l’acció social i reducció del rebuig alimentari va permetre a Nutrició Sense Fronteres, en el marc del projecte BCN comparteix el menjar, recuperar i distribuir els excedents alimentaris que es van produir durant el congrés.

Al llarg dels dies que va durar el Mobile World Congress, NSF es va encarregar de recuperar els excedents alimentaris generats en el conegut esdeveniment. L’ONG va realitzar la recollida, l’avaluació nutricional i l’anàlisi dels aliments, perquè fossin distribuïts i consumits en condicions òptimes d’higiene i seguretat alimentària a les entitats socials beneficiàries.

Aquest any 17 entitats socials que treballen amb col·lectius en situació de pobresa i exclusió social de la ciutat de Barcelona es van beneficiar i van rebre el menjar cuinat excedent del Mobile World Congress. En total s’han recuperat 1.700 kg de menjar, que han beneficiat a més de 4.000 persones de les entitats beneficiàries del projecte BCN Comparteix el menjar.

Posted in Notícies on març 7, 2016.

Comments are closed.