Bcn comparteix el menjar


Gaspatxo Solidari, un exemple del compromís social de les empreses amb l’acció social

Cada vegada són més les empreses que es vinculen amb accions de Responsabilitat Social Corporativa, demostrant el seu compromís social i generant un impacte beneficiós per a la societat. La col·laboració entre les entitats socials i les empreses privades representa un pas necessari per a la solució dels problemes socials presents en les societats contemporànies.

Des de Nutrició Sense Fronteres treballem per la consecució de la nostra missió, oferint ponts de col·laboració a les empreses privades que les hi permetin implicar-se amb causes socials que els hi son molt properes. El model  de col·laboració, permet fer possible que tots els actors implicats en les accions guanyin i es beneficiïn de la seva participació. Les empreses s’impliquen amb el seu entorn i es fan responsable del seu rol en la societat, així com sensibilitzen al seu personal i humanitzen la seva activitat. Mentre que les entitats socials es beneficien de tot el que puguin aportar les empreses, tant a nivell de serveis com de materials.

Un clar exemple d’aquests ponts solidaris que establim des de Nutrició Sense Fronteres és el Gaspatxo Solidari que vam organitzar conjuntament amb l’Hotel Barceló Raval i l’Hotel Arts. En aquesta ocasió vam possibilitar que els usuaris de les entitats socials Fundació Àmbit i Sta. Lluïsa de Marillach poguessin gaudir d’un àpat saludable  gràcies a la implicació de l’Hotel Barceló Raval i l’Hotel Arts.

A continuació us deixem unes imatges de l’esdeveniment.

Posted in Notícies on juliol 1, 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *