Bcn comparteix el menjar


Cada cop més escoles reaprofiten els seus excedents alimentaris amb finalitats socials. I la teva?

El programa Barcelona comparteix el menjar ja suma un total de 5 escoles que participen regularment en el projecte que repercuteix directament en 2 dels grans problemes de la nostra ciutat. El malbaratament del menjar i la pobresa tot conscienciant els més petits.

Escola Llacuna
Escola Llacuna

Els col·legis protagonistes realitzen cursos de solidaritat. Els alumnes entren a la cuina per guardar el menjar sobrant, activitat didàctica per conscienciar el menjar que es desaprofita en cada àpat i s’encarreguen de emmagatzemar-lo, tot analitzant on s’ha generat aquest malbaratament. Barcelona comparteix el menjar s’encarrega de recuperar el menjar cuinat excedent i distribuir-lo a un centre social, els quals s’enviaran per donar de menjar a persones que, o bé no poden cuinar per si mateixes o que no disposen dels recursos econòmics necessaris per garantir-se un àpat saludable.


Actualment, el projecte ja a recuperat més de 4700 kg de menjar que han estat permès oferir més de 1100 racions a persones en situació de pobresa.
Les escoles que actualment participen en el projecte són: Escola Provençals, Escola Dolors Monserdà, Institut Joan Boscà, Escola Llacuna, Escola Santa Anna, l’Escola Italiana de Barcelona. I les empreses de catering que ho fan possible són: Ecoataula, 9NAturalCUina, Ziga-Zaga i Ecoarrels.

I la teva escola, ja consciencia els més petits? Sumar-se al projecte és fàcil i genera un gran impacte.

Posted in Notícies on desembre 20, 2016.

Comments are closed.