Bcn comparteix el menjar


BCN comparteix el menjar

QUÈ ÉS?

És un projecte que Nutrició Sense Fornteras ha engegat a la ciutat de Barcelona amb l’objectiu de reduir el balafiament alimentari i protegir el dret universal a l’alimentació dels ciutadans en situació de pobresa.

mar_6006b

QUI SOM?
Principis

Nutrició Sense Fronteres (NSF) és una organització sense ànim de lucre, d’acció humanitària, de cooperació al desenvolupament i intervenció en el tercer i quart món (ONGD). La missió de la ONGD Nutrició Sense Fronteres és contribuir a la disminució de les desigualtats en matèria nutricional al món, des de la perspectiva de la cooperació, la formació i la capacitació, promovent l’ús equilibrat dels recursos alimentaris i la solidaritat entre els pobles.

QUÈ FEM?

En resposta a l’actual situació de pobresa, Nutrició Sense Fronteres està desenvolupant el projecte “BCN Comparteix el menjar” és un projecte d’aprofitament de recursos alimentaris i treball en xarxa que contribueix a reduir la pobresa a la ciutat de Barcelona.

COM HO FEM?

fhj

csts

BENEFICIARIS

BENEFICIARIS

MÉS INFORMACIÓ :

Posted in Notícies on desembre 22, 2016.

Comments are closed.