28 February, 2018

Dia Internacional de la Naturalesa i la vida silvestre

3+

  • En el marc del projecte Barcelona Comparteix el Menjar hem aconseguit reduir les emissions de CO2 en 954 tones, gràcies a la recuperació dels aliments que s’haguéssin malbaratat.

  • A Gàmbia formem a les comunitats en pro dels cultius sostenibles perquè així puguin treure el màxim partit als 96 horts comunitaris assistits per NSF.

Avui és el dia Internacional de la naturalesa i la vida silvestre, per sensibilitzar i fer una crida a organismes internacionals, ONGs i societat civil a participar i celebrar la bellesa i varietat de la flora i fauna salvatges i conscienciar sobre la importància cabdal que tenen per a la humanitat.

Des de NSF, ens sumem a aquest dia per remarcar la importància de cuidar els recursos naturals. Creiem en que els sistemes alimentaris han d’estar compromesos amb la naturalesa, i que la bona gestió dels recursos alimentaris és de gran importància per la lluita contra la malnutrició.

Contenidor frigorífic pel transport de menjar en el projecte Barcelona Comparteix el Menjar.
Contenidor frigorífic pel transport de menjar en el projecte Barcelona Comparteix el Menjar.

Entre les missions i valors de NSF tenim el desenvolupament sostenible i el compromís amb el medi ambient, i participem activament en la reducció de l’impacte ambiental de diferents maneres:

  • Els nostres projectes busquen eradicar la malnutrició al món tenint en compte els criteris de sostenibilitat dels sistemes alimentaris i promovent un ús responsable dels aliments i recursos disponibles. Hem creat un protocol pioner per reduir el malbaratament alimentari i promoure l’aprofitament de menjar en el sector de la restauració.

 

  • Hem contribuït a la reducció de les emissions de CO2 amb més de 954 tones en el marc del projecte de reducció del malbaratament alimentari.
Hort a la Escuela Mendoza, en el marc del projecte de Piecitos Colorados
Hort a la Escuela Mendoza, en el marc del projecte de Piecitos Colorados
  • En el marc dels projectes a Gambia i a països de Sud-Amèrica, promovem el cultiu sostenible i horts comunitaris incentivant el cultiu i el consum de plantes locals. Només a Gàmbia hem creat 96 horts comunitaris, i hem format a les dones de les comunitats de Basse i Soma en matèria de nutrició perquè coneguin com treure el màxim partit dels horts comunitaris, posant més importància sobretot en les plantes amb més valor nutricional.

Compartir en: