18 April, 2018

L’empresa IRIS Barcelona dona 2.300€ al projecte BCN Comparteix el Menjar

0

 

  • A través de l’outlet IRIS Bcn Market Solidari, l’empresa IRIS ha recaptat més de 2.300€ que ha donat a la ONG Nutrició Sense Fronteres.

 

El dijous passat a les oficines d’ IRIS Barcelona a l’Avinguda Diagonal es van tenyir de solidaritat. Durant tot el dia, gràcies a un outlet de productes de la marca a baix cost es va aconseguir recaptar 2.300€ que seran donats íntegrament a Nutrició Sense Fronteres, concretament al projecte BCN Comparteix el Menjar. Un acte que des de l’entitat volem agrair a l’empresa IRIS Barcelona, ja que són actes com aquest que fan que es creïn aliances entre empreses i entitats socials.

IRIS amb els seus productes va fer un mercat solidari, destinat principalment als treballadors del seu entorn. Productes que no es podien posar al mercat perquè ja havien estat exposats en una fira han estat aprofitats per aquest outlet, tots a un preu molt reduït (1, 2, 3, 5, 10 i 15€) i amb una única finalitat solidària, la de recaptar fons per el projecte “Barcelona Comparteix el menjar”.

 

btrhdr

En aquest mercat hi havia diferents productes, tots relacionats amb l’àmbit de la cuina, els aliments i el consum responsable (tuppers de diferents classes, bosses per guardar refrigerats, termos, utensilis de cuina, articles de pícnic…). Destacant els tuppers i les bosses per portar-los, productes molt utilitzats per la majoria dels treballadors/es que han de menjar fora de casa; motiu pel qual el mercat es va fer al mateix edifici en el que IRIS treballa.

Van ser els mateixos treballadors d’IRIS els que van organitzar el mercat i van estar allà tot el dia, venent i reposant els articles des de les 9 del matí a les 5 de la tarda. Només durant el matí ja es van recaptar més de 1.000€, i al final del dia van ser un total de 2.300€, tots per ser destinats al projecte “Barcelona Comparteix el Menjar”. Així que un cop més agraïm la seva actitud, esforç i compromís amb el nostre projecte.

Compartir en: