CAT

10 January, 2018

Sopa Solidària Nadal 2017: junts protegim el dret universal a l’alimentació

0

Gràcies a Nutrició Sense Fronteres i a l’Hotel Barceló Raval aproximadament 40 persones en risc d’exclusió social van poguer gaudir d’una sopa feta per Sergio Fuertes, cap de cuina de l’hotel. 

Durant el nadal no ens podem oblidar dels més necessitats i d’aquells que no poden celebrar aquestes dates amb un plat a la taula. Per això, aquest any, com altres anteriors, Nutrició Sense Fronteres junt amb la col·laboració de l’Hotel Barceló Raval, hem organitzat la Sopa Solidària, per garantir un menjar saludable i ric a persones amb risc d’exclusió en aquestes dates tan assenyaladas. Aquest menjar va tenir lloc el passat dia 27 de desembre a les 14:00H en Fundació Àmbit Prevenció.

 

El chef del Hotel Barceló Raval, Sergio Fuertes, junto a un ayudante de cocina
El xef de l’Hotel barceló Raval, Sergio Fuertes, al costat d’un ajudant de cuina

 

Anys anteriors també es van realitzar esdeveniments com aquest, com per exemple la campanya “Estas Navidades todos a la mesa” o bé el “Gazpacho Solidario”. 

La Sopa Solidària que es va celebrar va tenir aproximadament un total de 40 assistents que no només van gaudir d’un deliciòs menjar saludable, sino també han gaudit d’un dia agradable tots junts. 

DSC_4397

La nostra Assosiació Nutrició Sense Fronteres junt amb l’Hotel Barceló Raval que s’ha encarregat de realitzar aquesta sopa, han fet possible la celebració d’aquest esdeveniment amb l’objectiude que la gent amb risc d’exclusió social pugui tenir el dret a l’alimentació, gaudint així d’una deliciosa sopa solidària tots junts.

Compartir en: